Процедури Ендосфера в Leonessa

Защо ендосфера?

Ендосферата е уред, който позволява чрез приятен масаж, без болка и неприятни усещания, да увеличите тонуса на мускулите си, да намалите целулита и да намалите няколко сантиметра от обиколката на вашите бедра и дупе. Всичко това е възможно благодарение на първия в България уред с микро вибрация EndoSpheres Therapy.

Какъв проблем имам?

 • Целулит
 • Спукани капиляри
 • Разширени вени

Какво ще постигна?

 • Антицелулитен ефект
 • Оформяне
 • Стягане

Подходяща възраст: Без ограничения

Разгледайте и другите услуги на нашето студио за красота в София като маникюр и педикюр

За максимална ефективност, минималният препоръчителен брой процедури е 12.

Процедура Цена

Половин тяло (крака и дупе)

30 мин.

140 лв.

Запази час

Половин тяло (крака и дупе)

Пакет от 12 процедури

1299 лв.

Обади се

Стандарт (крака, дупе, корем)

40 мин.

160 лв.

Запази час

Стандарт (крака, дупе, корем)

Пакет от 12 процедури

1599 лв.

Обади се

Цяло тяло

60 мин.

200 лв.

Запази час

Цяло тяло

Пакет от 12 процедури

1899 лв.

Обади се

Какво представлява апаратът Ендосфера?

Как работи Ендосферата?

Ключът към добрите резултати е специалният цилиндър с релефна повърхност от 55 микросфери въртящи се с до 340 херца. Създалата се лека вибрация, комбинирана с натиск от Вашия козметик извършва масаж на третираната област като доставя няколко различни ползи:

 • дрениране на кожата
 • подобрява се кръвообръщението
 • намалява или отстранява болката
 • тъканта в тази област бива реструктурирана
 • повишава се тонуса на мускулите

Един от страхотните ефекти от процедурата с Ендосфера е, че резултатите стават все по-видими в продължение на следващия месец, когато резултатите от новосинтезирания колаген започват да са по-видими.

Ефектът от процедурата е страхотен. Мастните натрупвания, като например целулит, започват да се разнасят, мускулите биват тонизирани, а вида на тялото като цяло се подобрява.

За по-високо качество на резултатите от процедурите те се комбинират с професионална козметика и допълнителни терапии. Това осигурява страхотни резултати още след първото посещение на нашия салон за красота в София.

За да бъде постигнат максимален ефект, процедурата се извършва след намазване на специално масажно олио създадено единствено, за да повишава резултатите на процедурата от Ендосферата.

Как е създаден апаратът Ендосфера?

В продължение на дълги години учени и специалисти са правели проучвания и изпитания като комбинирали най-новите технологии в дерматологията и дермато-козметиката с медицински изследвания. Екипът на проф. Пиерантонио Бачи е в основата на това достижение, заедно със своя екип от университета в Сиена.

Кой ползва процедурите с Ендосфера?

Едни от най-взискателните клиенти в света са руския елит и модните икони на Италия. За своя безупречен външен вид и тонус, те се доверяват именно на процедурата с Ендосфера. Сега и Вие можете да се възползвате от качествата на този уникален уред, който единствено ние в цяла Бъглария предлагаме в нашия салон в София.