Какво представлява апаратът Ендосфера?

Цени

Ендосферата е уред, който позволява чрез приятен масаж, без болка и неприятни усещания, да увеличите тонуса на мускулите си, да намалите целулита и да намалите няколко сантиметра от обиколката на вашите бедра и дупе. Всичко това е възможно благодарение на първия в България уред с микро вибрация EndoSpheres Therapy.

Разгледайте и другите услуги на нашето студио за красота в София като маникюр и педикюр

Научи повече за ендосфера терапията

Как работи Ендосферата?

Ключът към добрите резултати е специалният цилиндър с релефна повърхност от 55 микросфери въртящи се с до 340 херца. Създалата се лека вибрация, комбинирана с натиск от Вашия козметик извършва масаж на третираната област като доставя няколко различни ползи:

 • дрениране на кожата
 • подобрява се кръвообръщението
 • намалява или отстранява болката
 • тъканта в тази област бива реструктурирана
 • повишава се тонуса на мускулите

Един от страхотните ефекти от процедурата с Ендосфера е, че резултатите стават все по-видими в продължение на следващия месец, когато резултатите от новосинтезирания колаген започват да са по-видими.

Ефектът от процедурата е страхотен. Мастните натрупвания, като например целулит, започват да се разнасят, мускулите биват тонизирани, а вида на тялото като цяло се подобрява.

За по-високо качество на резултатите от процедурите те се комбинират с професионална козметика и допълнителни терапии. Това осигурява страхотни резултати още след първото посещение на нашия салон за красота в София.

За да бъде постигнат максимален ефект, процедурата се извършва след намазване на специално масажно олио създадено единствено, за да повишава резултатите на процедурата от Ендосферата.

Как е създаден апаратът Ендосфера?

В продължение на дълги години учени и специалисти са правели проучвания и изпитания като комбинирали най-новите технологии в дерматологията и дермато-козметиката с медицински изследвания. Екипът на проф. Пиерантонио Бачи е в основата на това достижение, заедно със своя екип от университета в Сиена.

Кой ползва процедурите с Ендосфера?

Едни от най-взискателните клиенти в света са руския елит и модните икони на Италия. За своя безупречен външен вид и тонус, те се доверяват именно на процедурата с Ендосфера. Сега и Вие можете да се възползвате от качествата на този уникален уред, който единствено ние в цяла Бъглария предлагаме в нашия салон в София.

Цена

За максимална ефективност, минималният препоръчителен брой процедури е 12.
Половин тяло (крака и дупе)
40 мин
140 лв.
В пакет от 12 процедури1299 лв.
Стандарт (крака, дупе, корем)
50 мин
160 лв.
В пакет от 12 процедури1599 лв.
Цяло тяло
90 мин
200 лв.
В пакет от 12 процедури1899 лв.

Защо ендосфера?

Какъв проблем имам?
 • Целулит
 • Спукани капиляри
 • Разширени вени
Какво ще постигна?
 • Антицелулитен ефект
 • Оформяне
 • Стягане
Подходяща възраст:Без ограничения

Отзиви от нашите доволни клиенти

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добре0%
Средно0%
Слабо0%
Ужасно0%

There are no reviews yet. Be the first one to write one.